Är min bild årets Lösnummer-bild?

Mitt bidrag till Årets bild.

Jag skrev tidigare om att jag tänkte vara med i Lösnummers tävling för Årets bild läsåret 2009/2010. Bilden ovan, på sjukhuset, blev mitt bidrag till tävlingen och från och med idag kan man vara med och rösta. Tävlingssidan hittar man här och min bild är bild nummer två. Skicka gärna ett mail till tavling@losnummer.se och rösta på min bild (eller någon annan, om ni tycker den är bättre). De som är med och röstar kan vinna priser från Lösnummer.

Help me, Obi-Wan Bloggläsare. You’re my only hope.

 • Fredrik

  There and done, ett styck röst lagd på fotografi nummer 2.

  • Åh tack, vad snällt! 🙂

 • Today will be a day long remembered. It has seen the röstning av picture number 2, and will soon see the end of the tävling with Bjorn Skywalker as the winner.

  Hu, hu? *armbågar Björn lite lätt på armen*

  • I sense something, a presence I’ve not felt since… Anton röstade på bild nummer två i Lösnummers tävling.

 • Tja, jag röstade precis på din bild ”2. Sjukhus – Björn Olsson”. Lycka till!

  • Tack så mycket! Vi håller tummarna för att jag kammar hem detta 🙂