Gears of War 3 har utannonserats

Marcus Fenix och de andra brölande alfahannarna får nu sällskap av kvinnliga soldater i Gears of War 3.

Att det skulle komma en tredje del i Gears of War-serien förvånade nog ingen. Dessutom råkade Xbox Live utannonsera spelet av misstag redan i fredags. Igår, måndags, blev spelet officiellt utannonserat av Cliff Bleszinski när han gästade Late Night med Jimmy Fallon. Vi fick se en ny trailer och det visade sig att det nu i världens mest testosteronstinna machoserie nu finns kvinnliga soldater. Dessutom verkar dessa kvinnliga soldater inte ha E-kupa med djup urringning. Äntligen! Trailern såg riktigt fin ut och jag är övertygad om att detta blir ett höjdarspel precis som de två första delarna.

Vi får vänta ett år på att spela Gears of War 3. Det kommer i april 2011.

Kolla in trailern nedan och tyck till i kommentarsfältet.

  • Ja, dessutom så ser hon ju ut lite som mig i det blonda håret. Yeah! Men peppa i ett år? Det känns lite jobbigt.

    • Jo jag håller med. Ett år är ju superlänge! Men man får hoppas på lite fler supertitlar som upptar sin tid. Batman-uppföljaren t.ex. Eller Alan Wake. Eller Fallout New Vegas. Och vips så kommer april 2011 vara här! 🙂

  • Glöm inte Red Dead Redemption också. Det är jag otroligt pepp på. Mafia 2 med för den delen.

  • Nu är det ju exakt en månad sedan senaste blogginlägget. Dags att slå på fingrarna och skälla lite!