Vår blir sommar

Våren går över till sommar.

Vi rusar verkligen mot sommaren och dagarna blir bara varmare och varmare. Det känns fantastiskt skönt, ungefär som att man tinar upp. För min del har denna senvår inneburit väldigt mycket jobb på Media Markt. Butiken öppnar 27 maj och det är en hel del att göra när man startar med 5000kvm tom butik som ska fyllas. Jag får givetvis inte avslöja så mycket om hur butiken ser ut och blir innan vi öppnar, men jag är övertygad om att det kommer bli en dundersuccé, trots eller på grund av, att största konkurrenten ligger alldeles intill. Elgiganten that is.

Allt detta jobbande har gjort att jag inte hunnit med skolan, Lösnummer, denna blogg eller livet i allmänhet så mycket som jag vill. En lärdom att dra från detta är att det kanske inte är ultimat att jobba heltid samtidigt som man studerar heltid. Hursomhelst kommer det aldrig vara så jobbigt och intensivt i framtiden som det varit nu och jag överlever ju och har hälsan i behåll. Alltid något att glädjas åt.

 • Pär

  Du får berätta sen om det blir några roliga motkampanjer från Elgiganten.. Typ lastbilar som parkeras för att täcka ingången, skyltar som göms undan eller sjuka prisdumpningar bara för att jävlas 🙂

  • Det är fullt krig därute, mycket roligt! Jag får ringa och uppdatera dig vid tillfälle 🙂

 • Lena

  Hej!

  Missa inte tävlingen på Nightlife. De söker Örebros bästa blogg. Nominera din favorit här: http://nightlife.se/content/12191 !

 • söt bild. ljuset skärpan oskärpan kontrasten färgerna – perfa ju!

  • Tack 🙂 Jag är riktigt nöjd med bilden, den blev precis som jag tänkt mig!

 • Fredrik

  Jösses lever du fortfarande Björn? Trodde att bloggen hade lagts ned, skönt att se dig på banan igen. =)

  • Nej då, bloggen läggs inte ner i första taget 🙂