Uncharted 3: Drake’s Deception utannonserat

Nathan Drake är tillbaka!

Jag har skrivit en del tidigare om Uncharted-spelen som är något av det snyggaste och bästa som släppts denna konsolgeneration. De har dessutom varit riktigt framgångsrika så det är inte så svårt att räkna ut att det så småningom skulle komma en uppföljare till fantastiska Uncharted 2: Among Thieves.

Idag utannonserades den uppföljaren. Namnet blir Uncharted 3: Drake’s Deception och givetvis är jag spelnörden i mig i extas! Det har släppts en teasertrailer och två bilder från spelet. Inget om hur gameplay kommer se ut än, men med tanke på hur snygga de två första spelen är betvivlar jag inte att det kommer se fantastiskt bra ut. Något releasedatum har inte släppts än.

Spana in Uncharteds hemsida och känn peppen!

Teaser-trailern:

 • Kommer bli spännande att se.

  Jag gav Uncharted 2 en ny chans och tog mig igenom spelet. Jag är inte lika mållös som jag vart med tex Arkham Asylum, meeen det var ett helt okej spel.

  Ska bli spännande att se vad de gör för nytt med Uncharted 3!

  • Själv tycker jag Uncharted 2 är en av de bästa konsolupplevelser jag någonsin haft. Otroligt bra spel.

   Batman Arkham Asylum är också fantastiskt, men jag rankar ändå Uncharted 2 lite högre. Stämningen i Arkham Asylum är dock magisk.

   • Det kan ha varit kontrollerna som gjorde att det inte blev hundra procent. Eller handlingen. Men det var bara inte helt fantastiskt 🙂

    Men jag förstår vad folk ser för tjusning i det, helt klart! 😉

 • Fredrik

  Den nya trailern som släpptes lös inatt svensk tid fick mitt hjärta att slå hårt, 1 November känns långt borta just nu.

 • Pingback: Fler läckra speltrailers « Björns blogg – www.bjornolsson.se()