Shutter Island och Mad Men på blu-ray

Snyggt 50 och 60-tal på blu-ray.

Brittiska Amazon har blivit mitt ”go to place” när det gäller blu-ray-filmer. Det går alltid att fynda där och de skickar fraktfritt till Sverige. Helt perfekt och samtidigt farligt för plånboken för en man med hamstertendenser. I dag kom mina senaste tillskott till samlingen. Jag fyndade (så klart) och köpte säsong ett och två av Mad Men för strax över 20 pund och Shutter Island för strax över 10 pund.

Ett sant fynd och jag kommer säkerligen återvända till brittiska Amazon igen.

  • Mad Men säsong 1 och två köpte jag i någon grym blu-ray utgåva ifrån Amazon.co.uk. Love it!

  • Nu skrev jag helt krökit. Jag menar att jag köpte Mad Men Säsong 1-3 från Amazon.co.uk. Håller helt med om att dom är fantastiska gällande Blu-rays!