En kvart ur Bioshock Infinite

Femton minuter gameplay har visats upp ur Bioshock Infinite.

För ungefär ett år sedan skrev jag om Bioshock Infinite i samband med att det utannonserats. Jag har spelat de två första Bioshock-spelen och älskar dem båda.

På E3 tidigare i sommar visades femton minuter av Bioshock Infinite upp bakom stängda dörrar inför spelpress. Nu, en månad senare, får vi spelsugna fans äntligen se vad som visades upp. Efter att ha sett videon kan jag verkligen förstå varför spelpressen blivit tokiga av entusiasm och varför Bioshock Infinite utsågs till Best in show av väldigt många inom spelpressen.

Ta en titt och känn peppen! Kolla gärna intervjun med Ken Levine också där demot diskuteras.

 • Anton

  Detta kanske blir det första Bioshock jag kommer uppskatta. Jag tycker ettan och tvåan är fruktansvärt tråkiga spel. Blä.

  • Det kommer alltid vara helt ofattbart för mig att man kan tycka illa om de spelen! Så mycket bättre än alla identitetslösa militärshooters som spelindustrin översvämmas av.

   • Anton

    Det håller jag till viss del med om. Men för mig handlar det mycket mer om gameplay-mekaniken över något annat. Där tycker jag tyvärr, specielt med ettan att det inte fungerar. Inte för mig i alla fall.

 • Fredrik

  Jag blev redigt besviken på Levine när Infinite utannonserades då han hade mer eller mindre trummat ut att ”vårt nästa spel blir inte ett nytt Bioshock vi lovar!” under månaders tid. Men den 15-minuters genomgången av Infinite har konverterat mig, jag är åter en troende i kyrkan av Bioshock. 😀

  • Infinite ser ruskigt, ruskigt bra ut!

   Sedan är jag en av få som inte skulle ha något emot ännu ett besök i Rapture.

   Vad tyckte du om de två första spelen?

   • Fredrik

    Älskade det första Bioshock, tvåan lämnade bara en fadd eftersmak och en känsla av att den skapades med ett enda syfte: att mjölka namnet Bioshock.

    • Jo, visst kan det vara så (mycket troligt t.o.m.) men samtidigt är det ett riktigt bra spel. Med en bra story.

     Och DLC:et Minerva’s Den är det absolut bästa DLC jag någonsin spelat!