Nya titlar i filmsamlingen

Ett gäng nya filmer till samlingen.

Under några dagar har det än en gång landat ett gäng nya blu-rays i lägenheten. Två från Amazon, en från CDON och en köpt i en fysisk butik.

 • Apocalypse Now – Betyg 5/5. Dunderklassikern kommer äntligen på blu-ray! Jag har tidigare bara sett Redux-versionen så nu ska det bli skoj att se bioversionen också. Dessutom följer dokumentären Hearts of Darkness med som jag tidigare sett i en urusel och lågupplöst rip på datorn. Utan text på de franska delarna. Så den ska bli skoj att se igen också. Brittisk utgåva, från Amazon.
 • The Social Network – Betyg 4/5. Jag är ju svag för David Fincher och tyckte om denna film om Facebooks grundande. Dock inte så fantastisk som många verkar tycka, men trots detta väldigt bra! Brittisk utgåva, från Amazon.
 • Kill Bill 1&2 – Betyg 4/5. Jag älskar dessa filmer, speciellt ettan, och kunde inte låta bli när CDON sålde detta dubbelpack för 79 kronor. Kanonfilmer som ska bli ska bli kul att se i full HD.
 • Terminator Salvation – Betyg 4/5. Jag verkar vara rätt ensam om att älska denna film. Kunde inte låta bli att köpa denna steelpack när den kostade under hundringen på Hemmakväll i Hudiksvall. Det finns en recension av yours truly att läsa här.
 • Bara för att påpeka det uppenbara: Oj, här var det omgjort. Crazeh massor!

  • Javisst är det omgjort som bara den.

   Grejen är att jag ÄLSKADE det förra temat, men så fort jag försökte göra något nytt tyckte jag att det förra var bättre. Så det hände absolut ingenting utseendemässigt på två år. När jag nu uppdaterade till WordPress 3.2 så slutade ett plugin att fungera och ”förstörde” bloggen. Istället för att bege mig in i koden och pilla tänkte jag ”screw it” och valde ett helt nytt tema istället. Standardtemat i WordPress, Twentyeleven, med förändrat sidhuvud.

   Vi får se om detta utseende är slutgiltigt. Kan bli att jag pillar lite mer framöver.

   • Anton

    Det är alltid skoj med förändring. Jag gillart’!

 • Att pilla kan vara roligt och jag gör det titt som tätt, men det slutar alltid med att jag återvänder till det gamla vanliga temat.

 • Anton

  Terminator Salvation är en bra film. Dom andra är dock snäppet bättre. Scenografin och Sam Worthington är det däremot absolut inget fel på.

  • Absolut. De två första är bättre än Salvation. Terminator 3 är dock rejält sämre än Salvation.