Ny bild från Prometheus

Ny bild från Prometheus.

Jag blir bara mer och mer sugen på Ridley Scotts Prometheus. Det är tveklöst den film jag ser mest framemot under 2012 och är den rulle som jag är övertygad om kommer att göra Noomi Rapace till stor stjärna i det stora landet i väst. Det har nu kommit en ny bild från filmen där Noomi står och ser chockad ut, med blanka ögon.

Noterbart är att man kan se två stycken ”Space Jockeys” i bakgrunden, ni vet den stora fossilerade piloten som man hittade i början av första Alien-filmen. Ja, det pirrar helt klart till i magen av denna bild.

Det är en lång tid till första juni!

 • Anton

  Men hon ser ju helt inklippt ut. Samma sak med den där andra bilden då Fassbender och hon + den där halvt okände skådisen poserar med ficklampor. Det ser ut som dom skurit in huvudet till kroppen. 

  Jag tror Jockeysarna i bakgrunden dock är statyer 🙂 Kolla in trailern, där ser man ju space-jockeyn livs levande då han tar fram sitt säte som han senare dör i. Han står längst bort till höger. Lite besviken dock på designen. Ser ut som en lång människa med smink. 

  • Jo jag har hört från andra håll klagomål på ljus det. Att det ser inklippt ut. Själv tycker jag att det ser ok ut. Det är ju huvudena som är belysta. Jag köper att det ser ut så.

   Sedan, är du säker på att det är Space Jockeyn vi ser till höger? Ser han inte lite för förvånad ut för att vara Space Jockeyn som borde vara bekant med sitt förarsäte?

   • Anton

    Jo jag har tänkt på det också. Den här bilden på Noomi ser dock MINDRE inklippt ut än den förra. Den trodde jag i all ärlighetens dag att du klippt ihop för skojs skull eftersom dom har hjälmar på sig egentligen och du ville placera ut skådisarna ansikte, haha.

    Ja det kan ju egentligen vara någon annan form av Alien också. Men det SKULLE kunna vara Space jockeyn. Fast han saknar sin slang/snabel om man ska utgå ifrån den i originalfilmen. Så det stämmer nog. Han kanske är förvånad för att sätet åkte upp. Han kanske tröck på NED 😉
    Tufft att man ser space jockeyns hjälm i alla fall tidigare i laboratoriet i alla fall 🙂

 • Sami

  Jag längtar även jag otroligt mycket efter denna film som troligtvis kommer att bli Noomi Rapace stora genombrott, iaf hoppas jag det.

  • Gör hon bara inte bort sig, och det tror jag inte, så lär detta verkligen bli hennes stora internationella break. Enorm pepp inför filmen!

 • Larsson Stefan

  Fasen va filmer hon får vara med i nu 🙂 Kul

  • Ja verkligen. Det känns som att svenskar är ”heta” i Hollywood nu. Mycket kul!

 • www.stefanlarsson.blogg.se

  Hur kommenterar man här?