Längre trailer till Prometheus

”A king has his reign, and then he dies. It’s inevitable.”

Så börjar den fullånga trailern till Ridley Scotts Prometheus. Efter de inledande orden följer två och en halv minut av rysningar och sug efter att få se filmen. Stämningen är fantastisk med en otroligt obehaglig musik och obehagliga bilder.

Noomi Rapace i Prometheus.

I trailern pratas det om uråldriga civilisationer, åtskilda av århundranden men som trots detta har ett gemensamma symboler. Detta är något som Noomi Rapaces karaktär Elisabeth Shaw tolkar som en inbjudan och beger sig i väg tillsammans med ett team i skeppet Prometheus för att undersöka en gammal civilisation som kan sitta på hemligheten till människans ursprung. När Prometheus har landat upptäcks en livsform samt ett enormt skepp, samma som kunde ses i inledningen till ursprungliga Alien.

Givetvis så går det åt skogen, och förhoppningsvis kan Prometheus erbjuda lite mer av den skräck som vi fick uppleva i den första Alien-filmen. Av trailern att döma så ser det mycket lovande ut med en flyende, skitig och skräckslagen Noomi Rapace (jäklar vad hon kommer breaka stort med denna film!).

Bilder ur trailern

Se den fantastiska trailern

Mitt sug är enormt! Håller du med? Kommentera gärna.

  • Efter att ha beskådat den senaste trailern är jag så pepp att det är svårt att beskriva i ord. När Ridley Scott första gången utannonserade att han skulle skapa en ”prequel” till Alien suckade jag djupt, var och är minst sagt trött på orden ”prequel” samt ”re-boot” när det gäller Hollywood. Nu kan jag inte bärga mig till att få se Prometheus, årets film 2012 måntro?

    • Jag tror tveklöst att detta blir årets film. I alla fall för min del. Visst ska det bli kul att se Batman och Bilbo, men det jag känner inför de filmerna kommer inte i närheten av peppen för Prometheus!