Svenska bloggar

Hittade en rätt rolig sajt, bloggkartan.se, där man se geografiskt vart det finns bloggar i landet. I Gävle var det rätt tunnt, bara en blogg så nu har jag registrerat min blogg där. Kommer väl förhoppningsvis dyka upp om någon vecka. Noterbart är också hur få bloggar det finns i norra delen av landet. Djäkneboda (never heard of) är den nordligaste bloggen.

När jag ändå tipsar om sajter så måste jag passa på att rekommendera Axels blogg som är otroligt fyndig, rolig och allmänt smart. När du läst klart hans blogg kan du bege dig över till hans flickvän Karins blogg. Hon är också grymt bra.

Nu ska jag susa iväg och köpa en pizza, det är jag värd efter att ha städat, diskat och tvättat ända sedan jag klev upp. Kärleken kommer hit imorgon och hon bör ju få slippa att bo i Gävles snuskigaste, dammigaste lägenhet (vilket den var innan städningen) när hon är här. Jag bör också få slippa i Gävles snuskigaste, dammigaste lägenhet men listan på frivilliga att städa min lägenhet är skrämmande kort, för att inte säga tom.

Navigation