Äpplet fyller 30

Den första april fyllde Apple 30 år. Det har ryktas ett tag på nätet om en ny iPod med fyra tums skärm och mer videomöjligheter lagom till jubileet, men inget hände i lördags. Förmodligen beror det på att vår kära Steve Jobs haft problem att komma överens med filmbranchen angående distrubitionsformen av film. Tråkigt för prylbögen i mig som väntat och väntat på en sådan iPod. Bra för min ekonomi då jag inte kan få för mig att jag genast måste ha en sådan iPod.

CNet har skrivit ett reportage om Apples trettio år som är värt att kolla in. Företaget känns starkare än någonsin (i alla fall på väldigt länge) och jag ser framemot allt kul som komma skall från Apple. Kanske man vågar hoppas på en iPhone inom en inte alltför avlägsen framtid också.

Spana även in den här supersköna filmen över massa Appleprodukter. Det är så vackert så man nästan gråter.

Navigation