Ett herrans liv

Imorgon är mina favoriter, Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, tillbaka i rutan igen. De var visserligen inte borta länge men det ska bli skönt att återse dem. Jag har älskat allt jag sett med dem förutom den senaste säsongen av 100 Höjdare (som egentligen bara var 80 höjdare). Stora favoriten var Grattis världen, fantastiskt bra. Boken Två nötcremé och en moviebox rekommenderas varmt också.

Det nya programmet heter Ett herrans liv och reklamen på pelare ute i landet har varit helt underbar. Det är en bild på Filip och Fredrik som bebisar i famnen på en barnmorska med texten “Ett nytt program har fötts”.

Det är en talkshow det handlar om och bland gästerna hittar vi Dr. Alban, Kikki Danielsson och Lasse Berghagen. Kan bli hur bra som helst. Om det inte blir bra så blir det garanterat snyggt redigerat, som alltid när det gäller dessa två herrar.

Imorgon klockan 21 kommer jag sitta bänkad framför TVn!

Navigation