Glad påsk

Lycka för mig är när det kommer hem dvdfilmer jag beställt! Dagens leverans tog samlingen upp till 150 titlar och innehöll Corpse Bride och Spider-Man 2 – Special Edition. Skrotnisse åkte även med i beställningen och en lycklig Tove fick den påskpresent. Jag fick ett påskägg med massa godis av henne. Godisintaget har varit konstant i cirka tre dygn nu så varför bryta trenden? Jobbat och ätit godis är vad livet bestått av. Blev erbjuden en ny tjänst på jobbet idag också, tackade dock nej. Jag är så himla nöjd med mitt schema att jag inte tänker göra något som kan leda till att jag förlorar det.

Nu är jag i alla fall ledig ända till tisdag. Imorgon sticker vi upp till Hudiksvall för att fira påsk och träffa min familj. Det kommer rapportering senare om det i bloggen.

Ett herrans liv med Filip och Fredrik var helt ok. Inte så spektakulärt men helt ok. Ska bli intressant att se fortsättningen.

Glad påsk på er alla!

Navigation