Grillpremiär

Jag vaknade, lika pigg som ett lik, igår klockan sex och släpade mig iväg motvilligt till jobbet. En hel dag i en kall mejerikyl var det som väntade mig. Hela dagen fyllde jag på mjölk och led över det faktum att jag inte var ledig. Vädret var underbart och klockan fyra dök följande MMS från Pär upp i min mobil:


“Mmm öl och trevligt sällskap. Vad gör du då?”

Jag måste säga att efter det meddelande så kände man sig inte mer sugen på att jobba. Jag ville ju också sitta på Brända Bocken med Pär och Tove och dricka öl! Nåja, jag höll ut till 18:20 då jag med lätta steg sprang till bussen för att få åka hem och inleda grillsäsong ’06!

Hemma stod Tove och Pär och gjorde klyftpotatis. Till det åt vi sedan vitlöksmarinerade kycklingfiléer och fläskkarré. Underbart gott, och balkongen brann inte upp! Grillsäsongen 2006 är igång.


Pär och Tove mumsar i sig god mat hemma hos mig.


Jag åt och njöt av livet också.

Navigation