Påsk i Hudiksvall

Helgen i Hudiksvall har varit riktigt fin. Jag och Tove åkte upp på långfredagen och kom inte hem förrän idag, måndagen den sjuttonde. Syster Julia och Tove verkade komma riktigt bra överrens, mormor och Tove klickade också vilket känns riktigt bra.

Tillsammans med Tove, Gabbe, Pär och Kattis begav jag mig på långfredagen ut på nostalgitripp där vi besökte mina gamla skolor, Mo skola och Bromangymnasiet. Vi var även iväg en liten sväng till området där jag bodde fram till jag var tolv år, Fors.

På lördagen åkte jag och Tove till Enånger där min yngsta syster Bodil var och hälsade på hos sin farmor och farfar. Senare på kvällen var vi hos Gabbe och drack öl och gick sedan ut. Förfesten var mycket trevlig men stället vi gick ut på ger jag inte mycket för, Cafe August. Dansband och oldies för hela slanten. Känns lite väl tidigt vid 25-års ålder.

Söndagen blev mycket lugn. Vi åt skräpmat och på kvällen hyrde jag, Tove och Julia film. The Skeleton Key med Kate Hudson blev det. Rätt ok skräckis. Jag har under denna påskvisit helt förälskat mig i Julias två underbara katter Tiger och Curry. Underbara, sociala små varelser!


Gabbe, Pär och Tove spexar vid Bromangymnasiet.


Lillfjärden i Hudiksvall.


Jag och Curry.


Julia och Tove spelar Fia med knuff.

Navigation