Rapport från Stocktown: Dag ett

Live från Stockholm kommer detta inlägg. Jag och Tove är här nere över helgen och har spenderat hela dagen springandes i affärer och shoppandes. Jag har köpt ett par Nudiejeans, otvättade och naturligtvis med bootcut. Tove har shoppat lite duktigare då hon hittat både jeans och skor.

Min celebrityspotting har gått bra idag. Daniel Breitholtz och Daniel Lindström från Idol har spottats (detta har alltså inget med saliv att göra om ni undrar). Övriga som setts är Papa Dee på centralstationen, Jean-Pierre Barda inne på butiken jag köpte mina jeans (Gate One) och Anton Körberg inne på NK.

Nu tar vi igen oss i Toves kompis Sannas lägenhet ute i Flemingsberg. Lägenheten var verkligen över förväntan, skitmysig. Stort tack till Sanna som lånat ut den hela helgen.

Vi hörs förmodligen imorgon med ny rapportering. Då ska Söder avklaras och ett fikamöte med min polare Sonlard klämmas in.

Navigation