Stureplan, hela dan

Jag har gjort bekännelsen förr och gör den än en gång. Jag älskar att surfa runt på vimmelbildssajter och kungen bland dessa är Stureplan.se! Det beror inte på att jag vill vara en del av Stureplan, jag trivs så bra med att betrakta från avstånd. Det beror helt enkelt på alla mediakåta, uppsminkande, näspudrade halvkändisar som figurerar där. En del har fångat min uppmärksamhet mer än andra. Här kommer fem profiler som får mig att titta lite extra!

Daniel Nyhlén
Det kan väl inte undgått någon som läste min gamla blogg om hur fascinerad jag är av Daniel Nyhlén. Jag skrev minst tre inlägg om honom och dessutom hyllade honom i en “peka mot kameran”-specialKAMERA. Daniel Nyhlén känns som en kille som har många bekanta men inga vänner. Jag undrar vad Daniel lyssnar på för musik, vilka filmer som får honom att gråta (kanske Broarna i Madison County, precis som jag?) och om det är briefs eller boxers som gäller. Eller vänta, stryk det sista.

Peder Fogstrand
Ingen verkar veta vem karln är egentligen. Han är ständigt med på sajten vimlandes med precis allt och alla. På Flashback finns det en forumtråd om honom som är 29 sidor lång i skrivande stund. 29 SIDOR! Han är med i en Betssonreklam (kostymkillen som fäller en fotbollsspelare) och för några år sedan så såg jag honom i tidningen Café i ett modereportage från Stureplan. Dessutom verkar han utföra någon dans med facklor i händerna som ska vara något alldeles extra. Peder vem är du? Jag vill veta mer! Mejla mig!

Tito Frez
Tydligen är Tito frisör. Vad som är mest fascinerande är hur någon vågar låta sig själv bli klippt av en kille som ser ut som Dr. Evils mamma. Fast å andra sidan, kan hockeyfrillan få en renässans så kan väl allt hända.

Henrik Lundström och Jesper Salén
Ondskanskådisarna verkar helt flyttat in på Stureplankrogarna. Henrik Lundström har bantat bort sina Ondskankilon och verkar jobba hårt för att presentera sig som en Cool Snubbe med Galna Mössor och Hattar. Det första halvåret jag följde Stureplan.se hade han ständigt på sig en svart midjekort skinnjacka. Formodligen sov han i skinnjackan. Han kanske älskade med skinnjackan på också, uppgifter jag inte fått bekräftade, så vi får arkivera det under “spekulationer”. Jesper Salén verkar lagt ner skådespelandet helt för att leva på sitt kändisskap och allt vad det innebär (komma undan med att ha hatt på sig offentligt?).

Navigation