Vårpremiär

Idag har det varit en underbart fin dag i Gävle. Solen har har lyst på oss och snön har smält i rask takt. Jag och Tove gjorde uteserveringspremiär för året på Brända Bocken mitt på Stortorget. Tyvärr kom premiären av sig lite. Vi fick ge upp efter en kvart när det blev kallt då solen gick i moln med jämna mellanrum. När vi gick in fick vi vår mat. Tove käkade en klassisk Black & white och jag åt kycklingfilé med potatisbakelse (tror jag det kallades) vilket var potatis med massa gott kladd på, typ bacon och cremé fraiche.

Tove lapar sol på Brända Bocken
Tove lapar sol på Brända Bocken.

Tove åkte ner till Stockholm klockan 18 för att hälsa på en kompis och det roligaste jag har att se framemot nu är konstant jobbande fram till och med torsdag. Sen är det dags för påskfirande och ledighet då vi ska åka upp till Hudiksvall och hälsa på mina nära och kära.

Navigation