Pennybridge

Helgen har, som jag skrev i gårdagens inlägg, spenderats i Örebro hos min goa flickvän. Vi käkade räkor med mina svärföräldrar Claes och Annsa och Toves bror Fredrik, myste i stadsparken och drack otroligt mycket öl. Ungefär så kan man sammanfatta helgen. En väldigt lyckad helg och det kändes ju inte så party att behöva sätta sig på en buss hem till Gävle igen.

Sensationellt nog så drack jag FYRA glas vin hos Claes och Annsa under räkfrossan och gillade det, trots att jag vanligtvis avskyr vin. Helt otroligt. Efter räkfrossan blev det cirka 10-12 öl så jag och Tove var inte direkt på topp under söndagen, men det är smällar man får ta när man kör fest/efterfest till klockan halv fem.


Mer Örebro än så här blir det inte för mig. Tove och slottet i en och samma bild!


Jag och mina svärföräldrar, Claes och Annsa


Jag och Tove käkade massa räkor, här illustrerat av Toves räka i munnen.

Navigation