Stocktown, en sorts sammanfattning

Nu är jag hemma i den grå och trista vardagen i Gävle igen. Helgen i Stockholm var skitmysig, de enda besvikelserna var typ vädret och Kungens kurva. Jag och Tove var in på Heron City som man hört nämnas här och där och hade väntat oss ett stort shoppingcentra. Visst var det stort men vart fanns butikerna!? En foodcourt med massa snabbmat och Mio möbler samt SF Bio var ju allt som fanns där. Antiklimax deluxe. Vi slängde oss på bussen in till Flempan (notera vilken inbiten Stockholmare jag verkar som när jag skriver “Flempan”) och tog sedan pendeln in till city för att shoppa lite. Kändisspottandet under dag tre gick inte alls bra och jag kammade faktiskt noll, chockerande nog!

Dag fyra gick det bättre med både shoppandet och kändisspottandet. Det första som mötte oss i city var Sofi Fahrman med hund. På Åhléns city och sedan även på PressbyrånCentralen när vi skulle hem såg jag Jay-Jay Johanson.

Helgens shoppande resulterade i följande:

Jeans, Nudie.
Old Boy-DVD, dubbeldiscarn i plåt.
Två skjortor från H&M
Teburk
Pastaslev
Förgreningssladd så man kan lyssna två på iPoden
Tretton par strumpor (tro mig, det behövdes så många!)
Solglasögon
Två tidningar, Sonic och King

Det har förresten rasat in mängder av besökare idag. Min tjuvlyssning (förra inlägget) skickade jag in till tjuvlyssnat.se och blev publicerad där igår. Idag hade Aftonbladet en artikel om sajten och den tajmingen gjorde att det första som mött besökarna under dagen har varit min tjuvlyssning. Thank you Aftonbladet och thank you tjuvlyssnat.se!


Tove upptäcker till sin stora lycka att i Flemingsberg finns det något som påminner om Svampen i Örebro.


Förvånad staty utanför Konserthuset.


Jag äter glass i Gallerian.


Tove är söt och soligt glad på Söder.


Jag dricker vitlöksöl på Bröderna Olssons på söder.

Fler bilder kommer dyka upp på KAMERA så småningom. Kolla förresten in min polare Reimas parodi på KAMERA. LAMERA heter den. Den ser ut som min sida, minus talang förstås. Jag tar det som ett sorts erkännande när mina vänner gör parodisidor på mina egna, tack!

Navigation