Veckan som gått

Det är svårt att vara kreativ när det är så fint väder. Det enda jag gör om dagarna är att jobba samt sura över det faktum att jag jobbar när det är så fint ute. När jag inte jobbar försöker jag fånga de solstrålar jag kan. Inte mycket har hänt veckan som gått. Tove åkte hem till Örebro i fredags vilket har gjort att det känts ganska tomt och eländigt. Tack och lov ska jag dit nu på torsdag. Förmodligen står grillning med svärföräldrarna samt lite öldrickande på schemat. Ser verkligen framemot det.

Min polare Jocke ringde för några dagar sedan och berättade att dom fått tag på Robbie Williams-biljett till Tove också. Känns riktigt bra att hon kan följa med så vi kan få tre härliga dagar i Göteborg tillsammans. Jockes mamma Ulla är en riktig klippa på att fixa saker!

Jag snubblade över en fantastiskt bra hemsida för några dagar sedan jag måste tipsa om. Moderskeppet.se heter den och är en snygg och välskriven photoshopsajt på svenska. Dessutom har den en blogg som är väldigt bra och uppdateras varje dag.

KAMERA har nu en fungerande gästbok. Komplett med spamskydd. Det var verkligen på tiden! Kodad av en duktig kille som heter Daniel Nordqvist. Det är samma gästbok som Carin har på sin sajt, fast lite ommodifierad för att se bra ut på KAMERA. Tyvärr lyckades jag inte få till den så den såg ut som den gamla gästboken, jag sabbade hela tiden PHP-kodningen när jag försökte, men den har samma färgschema som KAMERA så det funkar ju i alla fall. Jag har inte fått tummen ur och uppdaterat med bilder från Stockholmsweekenden men det kommer!

Navigation