Baddebut

Dagen inleddes med en cykeltur till mysiga lilla orten Strömsbro som ligger cirka tre kilometer utanför Gävle. Det känns verkligen att man kommit iväg från city när man kommer dit, tiden verkar gå lite långsammare där. Vädret var lite sisådär men det var ganska varmt i alla fall, trots att det inte var soligt. I Testeboån gjorde jag baddebut för året. Underbart skönt och helt ensam på stranden var jag också. Vattnet var överraskande varmt och det riktigt kändes hur jag fylldes med energi när jag låg och plaskade.

Nu ska jag till jobbet och beta av fyra timmars kneg och efter det blir det pizza och fotboll. Jag tror på ett oavgjort resultat ikväll. 1-1 blir mitt mycket vågade tips. Henke Larsson bryter sin måltorka och någon mittfältare nätar för England. Steven Gerrard kanske?


Testeboån in all it’s glory. Där borta vid kröken så badade jag.


Helt tom badstrand. Thank you!


Underbart skönt i vattnet.

Navigation