Baksmälla

Ja det var ju inte alls en bra avslutning på midsommarfirandet där ett lojt svenskt landslag blev utspelat av Tyskland. Laget var uselt, domaren var usel och jag mådde uselt. De enda svenska spelarna som gjorde en bra insats var, inte helt oväntat, Fredrik Ljungberg och framförallt Andreas Isaksson.

Nu hade jag visserligen inte väntat mig något annat än en förlust mot Tyskland, 3-1 var min gissning, men jag trodde inte vi skulle förlora på sättet vi gjorde. Så utspelade att det gjorde ont. Nåväl, nu är jag hemma i Gävle igen efter att ha firat midsommar uppe i Delsbo. Klockan är två på natten när jag skriver detta så jag väntar med en uppdatering om firandet till imorgon istället. Postar en liten previewbild åt er.


Thomas och jag i en lekstuga på midsommarafton.

Jag har förresten ändrat startsidan på bjornolsson.net. Går du in på www.bjornolsson.net kommer du omdirigeras direkt till bloggen istället för att få välja mellan tre olika kategorier. Portfolion och KAMERA finns fortfarande kvar men eftersom det känns som att det är MONO som är hjärtat i bjornolsson.net så vill jag leda in besökarna direkt hit. KAMERA kommer förmodligen inte uppdateras mer, känns lite onödigt eftersom jag ändå postar så mycket bilder i bloggen. Portfolion kommer uppdateras när jag väl lyckas ta bilder som jag blir nöjd med. Just nu är det svårt eftersom jag inte har en fungerande kamera.

Navigation