En ny kamera på väg

Det pirrar lite i min mage nu. Jag har nämligen beställt en ny digitalkamera. Pirret beror delvis på att det ska bli skönt att få en kamera igen och delvis för att jag betalat 3200 kr jag egentligen inte har. Jag har ännu inte lyckats få tag på The Bank of Mormor men blivit lovad ett lån i The Bank of Flickvän om jag inte får ta lånet i The Bank of Mormor.

Det blev en Sony även denna gång och precis som förra gången beställde jag den hos Pixmania. Kameran heter Sony Cybershot DSC-W100 och verkar riktigt bra, 8 megapixlar så allt borde vara frid och fröjd. Har suttit mycket på nätet och läst recensioner och kikat på testbilder. Nu får vi hoppas att The Bank of Mormor bara beviljar mig det där lånet.

Idag har jag pysslat mycket med hemsidan. Ni kanske inte tänkt på det men till höger på sidan har det dykt upp en liten länk som heter “Gästbok“. Jag har petat in gästboken här i bloggen istället för på KAMERA eftersom den sidan kommer ligga vilande. Jag har dessutom gjort om mina felmeddelandesidor idag. Om du nu hamnar fel på bjornolsson.net möts du av ett felmeddelande och lite slumpade bilder. Tidigare var det bara en bild, på Bill Gates men nu har det alltså tillkommit en del bilder. Testa själv genom att klicka här. Ladda om sidan några gånger också så att ni får se att bilderna byts ut. Fler webbdesigners borde bry sig om sina felmeddelanden!

Navigation