Fittslick?

Jag är förmodligen lite sen med det här i bloggosfären men det är ju bara helt hysteriskt kul att H&Ms nya tighta jeansserie heter Fit sliq. Enligt H&M låter det “olyckligt på svenska”. Konstigt. Jag tycker att man associerar till lycka med det namnet. För något år sedan så kom det en bil med det underbara namnet Honda Fitta. Dock fick huvudkontoret i Japan byta namn på bilen efter att svenska kontoret påpekat det olämpliga i namnet. Det nya namnet blev istället Honda Jazz och är det något som helt rensar huvudet på allt snusk så är det just jazz. Huga.

Jessica Lindgren som vann Big Brother ska vika ut sig. Finns det något kvar av henne att se som inte alla Big Brother-tittare redan sett? Varenda gång jag zappade förbi Big Brother så lyckades jag se hennes nakna bröst, varenda gång! Jag säger som Pär “Det har gått långt när bröst slutar vara intressanta”.

Sprang över en ny rolig blogg idag (eller tekniskt sett igår eftersom detta skrivs 01:29) som heter Bloggbloggen. Bloggbloggen skriver om media och har störtsköna illustrationer till sina inlägg. Kolla in!

Navigation