Kungberg

Herregud vad spännande, frustrerande och förlösande! Jag såg matchen på SF Bio med en pixligt uppskalad HD-bild på en gigantisk duk och ett fyllo till hobbyexpert bakom mig. Förutsättningarna kunde varit bättre. Väldigt frustrerande var spelet också. Eller, inte spelet direkt. För spelet var det egentligen inget fel på alls. Sverige förde matchen bra, speciellt de inledande 20-25 minutrarna. Kim Källström såg pigg ut och hans tidiga skott var ruskigt vackert och hade förtjänat ett bättre öde. Som mot Trinidad & Tobago så hade våra anfallare stora problem med avsluten. Det var nära, men funkade inte riktigt.


Fredrik Ljungberg gjorde denna kväll till en riktig höjdare. Till slut.

Zlatan såg inte alls ut att vara i form, jag lider verkligen med honom. Fredrik Ljungberg såg riktigt pigg ut hela matchen, snabb och alert och när han till slut nickade in segermålet så var jublet i biosalongen öronbedövande!

Fyllehobbyexperten såg där sin chans att vråla lite extra och inte nog med det så hällde han popcorn över raden framför sig och kastade sig framåt. Så fort jag är i en biosalong så förvandlas jag till idiotmagnet, men det gick lite lättare att ta när Sverige nu vann matchen.

Nu är det England på tisdag (tror jag) som gäller. Hoppas att det kan lossna för våra anfallare nu.

Förresten, såg ni att linjemannen som felaktigt vinkade av Marcus Allbäck för offside var väldigt lik Hagamannen? Onda människa!

Navigation