Njaee…

Mer och mer börjar jag längta till Robbie Williams-konserten på Ullevi den andra juli (för er med bra minne så skrev jag att jag skulle gå den första juli i den gamla bloggen men det är alltså fel). Igår såg jag reprisen av Robbies besök hos Michael Parkinson. Karln är ju underbart avslappnad och konstant rolig. Verkligen befriande att se en intervju med någon som inte är rädd att bjuda på sig själv. Det känns verkligen som Robbie alltid säger vad han tycker och inget är heligt. Som en väldigt, väldigt känd Filip & Fredrik nästan. Henrik Larsson har ett och annat att lära sig av honom (“Njaee… Det viktigaste är inte vem som gör mål utan att vi vinner matchen”).

Speaking of Henke: Sportjournalistiken har nått nya höjder. Idag så hade Sportbladet tagit in en expert för att analysera svenska landslagets lagfoto. I artikeln analyseras alla spelare och bland annat sägs det om Henke: “Han hissar axlarna och ser inte alls avslappnad ut. Ansiktsuttrycket ser konstigt ut. Han ser inte ut att må så bra som man skulle gissa att han gör.” Om Anders Svensson sägs det att: “Han försöker se lite tuffare ut än vad han är och ta plats. Det är mycket vilja men det funkar inte riktigt.”

Jag borde faktiskt inte bli förvånad. Det var ju längesedan Aftonbladet hade något med journalistik att göra.

Har ni förresten sett att jag har en ny logga? Hoppas ni gillar den. Jag gjorde den igår och känner mig rätt nöjd.

Navigation