Sol i sinne

Vilken fantastiskt härlig och fin dag Gävle haft. Solen har skinit och folk har glidit omkring lyckliga med glass i handen på stan. Tillsammans med Tove smet jag iväg från stadskärnan ett tag för att gå till mitt lilla favvosommarfik som ligger i Gamla Gefle, Majas kaffebod. På Majas känns allt hemtrevligt och old style. Det ligger på en mysig innergård och mitt bland borden så odlas det även kryddor och andra växter. Efter vi varit där och fikat gick vi och strosade på kullerstensgatorna i samma stadsdel. Gävle är inte mycket till sommarstad tycker jag men just Gamla Gefle är även om det är alldeles för litet helt otroligt mysigt!

Sen återvände vi till stadskärnan igen och sprang runt och letade badkläder inför sommaren. Jag hittade ett par superschyssta shorts på H&M som var vita med gröna och bruna färger på sidan. 249 kr kändes inte alls farligt så jag slog till. Tove är ute efter en vit bikini, men hittade ingen som kändes klockren. Det kändes riktigt bra att få ha en sån härlig dag innan jag nu ska jobba sex dagar i sträck.


Majas härliga innergård.


ToveMajas.


Petit moi fikar.


Gamla Gefles kullerstensgator.


Äppelblommor i Gamla Gefle

Navigation