Sommarbilder

Förlåt Henke och svenska landslaget för att jag var så sur i förra inlägget. Sååå, bedrövligt var ändå inte spelet. Bara själva målgörandet.

Jag vill avsluta denna vecka med ett positivt inlägg. Min kamera har verkligen gått för högvarv och jag skulle gissa att jag fotat runt 250 bilder denna helg. Vädret har varit fantastiskt, vi har ätit gott och njutit av livet. Det har varit picknick, grillning och fotboll. I icke kronologisk ordning kommer här lite härligt somriga bilder.


Jag och Tove.


Svenska fans på väg till Brända Bocken innan match.


Vackert solljus på Alderholmen.


Glittrande sol i vattnet.


ToveAlderholmen.


Jag käkar Tapas.


Tove plockar blommor i solnedgången.


Picknick under solen i Boulognerskogen.


Det finns verkligen mycket sköna miljöer på Alderholmen.


Jag svalkar fötterna vid Fnasket i plasket.

Navigation