Tone och trovärdigheten

TV4s meteorolog Tone Bekkestad har kommit på 42:a plats i Slitz lista över Sveriges 100 sexigaste kvinnor. I Aftonbladet säger hon “bilderna är jättefina, jag är väldigt nöjd”. Expressens artikel har dock en helt annan tongång.

I deras artikel kan man läsa “Jag hade till och med egen stylist och make up, och var väldigt noga med allting, med det jobb jag har är det viktigt att inte tappa trovärdighet, säger hon. Efter fotograferingen valde hon ut en av bilderna och kom överens med Slitz redaktion. När hon fick se Slitz lista – och bilden på sig själv – blev hon både ledsen och förbannad.”


Här ser Tone allt utom ledsen och förbannad ut.

Först och främst kan man undra varför man ställer upp på en fotografering för Slitz överhuvudtaget om man är så rädd för att tappa sin trovärdighet. Sen så är det rätt roligt hur Sveriges två största kvällstidningar (borde vi inte sluta kalla dom för det då dom dyker upp i butik runt 7:30-8:00 varje morgon?) kan ha stories som går så isär.

Min gissning är att Tone Bekkestad är upprörd för att en liten bit av hennes bröstvårta kan skymtas på bilden och att hon förmodligen hade kommit överrens med Slitz om en bild där bröstvårtan inte kunde skymtas. Den ack så viktiga TROVÄRDIGHETEN™ hade naturligtvis funnits där om bröstvårtan inte kunnat skymtas. Svenska befolkningen kommer fnysa föraktfullt när Tone informerar om att ett lågtryck är på väg in över Götaland och fråga sig själv om det verkligen går att lita på nu när hennes ena bröstvårta kan skymtas i Slitz.

Aftonbladet och Expressen verkar dock rörande eniga angående Kents Hultsfredsspelning igår. Ett plus i Aftonbladet och en geting i Expressen blev betyget. Det måste vara det absolut lägsta betyg världens bästa band någonsin fått av “kvällstidningarna”. Det står i båda tidningarna att spelningen var loj och att Jocke Berg tappar texterna väldigt ofta. Och what’s the deal with that? Jag har sett fyra spelningar och hört otaliga bootlegs med Kent och om det är något som händer ofta så är det att Jocke tappar texten. Det är rätt konstigt med tanke på hur ofta dom lär ha spelat dessa låtar live. Loja har jag upplevt dom ett par gånger också, framförallt på Stockholm stadion.

I Globen började Jocke sjunga på andra versen till Saker man ser istället för första och otaliga är de gånger då han bara mumlat något när han missat någon mening. Mycket underligt och tråkigt. För mig är dom dock världens bästa band och spelningen under Turné 19 i Borlänge (av alla jäkla ställen!) är det bästa jag sett i liveväg!

Navigation