Äntligen söndag

Idag tog jag en paus från mitt projekt att försöka jobba ihjäl mig innan semestern. Senaste veckan har jag jobbat någonstans mellan 55 och 60 timmar så denna lediga söndag var minst sagt välbehövlig. Det enda jag gjort när jag inte jobbat är att sitta hemma och titta på Entourage och vara trött. Idag var det äntligen dags för lite socialt umgänge i alla fall. Gabbe var ner på besök i Gävle med sin nya flickvän Maria. Dom var ut igår och partajade med Kattis och Pär, men det fanns det inte en chans att jag orkade följa med efter att knegat 7-18:30.

Idag var jag lite mer med i gamet och vi begav oss söderöver för att bada på Rullsand som tydligen enligt sin hemsida ska vara mellansveriges riviera (mellansveriges riviera borde ligga någonstans i Sundsvall förövrigt, och det är ju cirka 25 mil norr om Rullsand). Det var en helt ok strand. Inget spektakulärt. Otroligt långgrunt. Efter vi varit där åkte vi tillbaka, inhandlade pizza och spelade lite TV-spel.


GabbeRullsand.

Nu närmar det sig läggdags för mig och till veckan väntar ännu mer jobb. Lite mer humant denna vecka dock. 6-16 måndag, tisdag och onsdag. På torsdag jobbar jag 6-13 och efter det väntar fyra och en halv veckors underbar semester. På tisdag kommer äntligen Tove hit efter massa längtande. Nu ska vi spendera resten av sommaren tillsammans, underbart!

Navigation