Lycka är en klösbräda

Sedan jag har kommit hem från Göteborg har jag inte gjort något annat än att jobba känns det som. Jag tar på mig extratimmar och sliter skithårt, pengarna kommer verkligen att behövas känns det som med tanke på att jag köpt en dyr kamera och att jag och Tove ska sticka utomlands på min semester. Vi är väldigt nära att boka nu och just nu lutar det mot en vecka på Zakynthos i Grekland. Jag ska ta och läsa igenom Aftonbladets resbilaga som följde med idag så får vi se om vi bestämmer oss för Zakynthos i slutändan.

Tove har bestämt sig för vilken digitalkamera det blir för hennes del också. Valet föll på en orange Olumpys µ 700. Då kan vi båda fotografera som galningar i sommar.


Osiris njuter av livet på klösbrädan.

Jag är kattvakt i en vecka nu också. Kattis och Pärs katt Osiris bor hos mig nu. Han ligger mest ute på min balkong och sover i en stol när jag väl är hemma. Tyngd av dåligt samvete för att jag jobbar så mycket och inte är hemma med honom köpte jag lite presenter åt honom idag. En ny klösbräda blev det då hans gamla var helt sönderklöst. Sen fick han kattgodis och en aktiveringsboll också. Kattgodiset och bollen verkar helt ointressanta dock men klösbrädan älskar han däremot. Han klöste nonstop i cirka fem minuter när han fick den, sen lade han sig ner och gned huvudet mot den och efter det har han legat på den hela tiden och klöst lite emellanåt. Nu har jag lagt ut den på balkongen så han kan kombinera best of two worlds och han ligger där ute och njuter så lyckligt.

Navigation