Nattsudd

Klockan är strax innan två på natten när jag påbörjar detta inlägg. Det sköna är att jag kan sitta uppe hur länge jag vill. Eller lägga mig precis nu. Det spelar ingen roll. Jag jobbar inte imorgon. Inte i övermorgon heller för den delen. Inte på en hel månad t.o.m. Det är med andra ord semester! Vädret har inte varit speciellt lysande men huvudsaken är ändå att jag är ledig. Jag och Tove ligger och drar oss om morgnarna, glider planlöst runt på stan och bara njuter av livet. Planen var en liten middagspicknick i Boulognern men den idén sköljdes effektivt bort av regnet. Det fick bli tacos hemma istället.

När det är dåligt väder har jag hur mycket tid som helst att sitta och läsa på nördsidor på internet. Till min förtjusning har jag precis upptäckt att Seven ska komma som en serie tecknade böcker. Dom ska fokusera på John Doe, Kevin Spaceys karaktär, och utspelar sig i sju delar. Varje del behandlar en av dödssynderna och John Does agerande (matandet av den fete mannen, stympningen av fotomodellen etc.). Här finns en intervju med Tommy Castillo som ritar Gluttony (eller frosseri som det heter på svenska). Det ser riktigt, riktigt schysst ut tycker jag!


En del av omslaget till Gluttony. Tecknad av Tommy Castillo.

Hittade förresten den här sajten där man kan sätta egen dialog till incidenten mellan Zinedine Zidane och Marco Materazzi i VM-finalen. I länken ovan hittar du ett av mina bidrag (jag kommer säkerligen göra många varianter).

Navigation