Ostkaka – återkomsten

Dagen har bjudit på ett strålande väder och ett möte med en kompis jag inte träffat på riktigt länge. Igår ringde nämligen min polare Calle, mer känd som Ostkaka, (namnet fick han när han dansade i en timme med en skylt med texten “Ostkaka” tryckt mot sitt skrev) och berättade att han närmade sig Gävle tillsammans med sin flickvän Anna. Ostkaka och Anna bor i Norge, därav att jag inte träffat honom på länge. Nåväl, gårdagens samtal ledde till att vi bestämde att vi skulle åka och bada idag, tillsammans med Linus, Ostkakas broder.

Efter att Ostkaka, Anna och Linus missat bussen från Sätra in till stan så fick dom springa ner för att hinna med bussen till Engeltofta. Jag var verkligen genuint imponerad av att dom hann på cirka 15 minuter då det är en riktigt lång bit. Sen satt dom mest och svettades, förståeligt nog, innan vi kom fram. Vattnet var fruktansvärt kallt men eftersom vi män var riktiga vikingar (vi skrek i falsett typ) så slängde vi oss i och doppade oss. Två gånger. Solen låg på riktigt bra idag, så lite färg har man fått också.


Ostkaka och Anna byter om.


Ost tornar upp sig över mig.


Tove låg och lapade sol på en filt tillsammans med mig.

På tal om något helt annat, jag vill påminna er om att trots att domänen bjornolsson.net numer pekar direkt till bloggen så är min portfolio fortfarande vid liv och uppdateras då och då. Igårkväll upptäckte jag ett fel som gjort att det har funkat extremt dåligt att kommentera bilderna. Nu är allt fixat i alla fall och det ska funka bra nu. Kika gärna in där och kommentera. Jag har även registrerat mig på ett ställe som verkar riktigt schysst. Shutterchance är namnet och det är en liten fotobloggscommunity. Mina fotografier finns alltså upplagda där också. Tove är också medlem där men har inte lagt upp något än.

Min shutterchancesida hittar du på bjorn.shutterchance.com och Toves finns på tove.shutterchance.com.

Navigation