Pennybridge calling

Live från Örebro strax innan klockan tolv på natten kommer detta inlägg. Det känns ruskigt skönt att vara någon annanstans än Gävle faktiskt och dagen och kvällen här har varit mycket mysig. När vi kom hit stack vi och badade tillsammans med Toves föräldrar vid en pytteliten, skitmysig strand. Efter det åt vi grillat, spare ribs med grekisk sallad och grillad korv.

Sen blev Tove så mätt att det nästan var synd om henne så vi fick ta igen oss lite innan vi hade några krafter till något annat. När krafterna återvänt åkte vi för att kolla in ett område vi sökt lägenhet i och fått ett erbjudande om. Vi ska dit på lägenhetsvisning på måndag så nu rekade vi mest läget. Området och husen var riktigt fina och det fanns en jättefin park med tennisbana och en pool för alla där alldeles utanför huset. Vi får hoppas att lägenheten håller lika fin klass och att det är vi som får den. Sen finns det en massa annat som vi får hoppas ordnar sig också, jobbsituation för mig och pluggande och sånt för Tove.

Efter vi kikat på lägenhetsområdet så drog vi in till stan. Det är tydligen nån sorts stadsfest här i Örebro för tillfället men det verkade fruktansvärt B-aktigt. Sysselsättning av typen “kasta ner burkar och vinn en Crazy Frog” och ett gäng trötta karuseller som pumpar “Boten Anna”. Om man tycker om den låten är man förövrigt en idiot som förtjänar ett nackskott.

Dom närmsta dagarna planerar vi att träffa Toves brorsa Fredrik och hans sambo Josefine, äta lite mer gott och dricka lite öl. Jag har även införskaffat en bok, George Orwells 1984 som jag läser när tillfälle bjuds. So far verkar boken riktigt lovande.

Jag har även beställt två förstoringar, 30*40 cm, på två foton jag uppdaterade portfolion med som jag skrev om i förra inlägget. Det är fotot på blomman och det på Tove. Ni lyckades förmodligen inte se bilden på Tove i portfolion eftersom det verkar blivit något fel med den uppladdningen. Jag kan dock se bilden hemma hos mig. Mycket konstigt, då jag inte har länkat den till hårddisken eller något sånt korkat. Om ni vill se bilden så klicka här för att se den på min shutterchancesida. Jag tror att dom två fotona kan göra sig riktigt bra på väggen inne i sovrummet och crimson.se där jag beställde förstoringarna ska tydligen vara bäst på marknaden.

Navigation