Sköna dagar

Nu känner jag verkligen att semestern kommit igång på riktigt. Vädret är fortsatt fantastiskt fint och dom två senaste dagarna har jag och Tove bara njutit av livet. Igårkväll så begav vi oss till Boulognern med nedpackad kycklingsallad och potatisklyftor av färsk potatis och lite kall öl. Maten var strålande god, cred till Tove, och ölen satt som en sportkeps. Efter vi ätit klart strosade vi runt och fotade i det fantastiska kvällsljuset. Jag fick till tre bilder jag blev riktigt nöjd med och som nu återfinns i portfolion.


Bilderna från portfolion.


Den fantastiska picknickmaten i närbild.


Tove på lysande humör i Boulognern.


Fnasket i plasket hade blivit utsatt för en kupp! Snälla Aftonbladet, rapportera om det!

Den här dagen har vi spenderat på stranden. Vi inledde dagen med att köpa frukost på vägen dit och sen så låg vi och myste, åt och lyssnade på radio till klockan tre. Vattnet var härligt uppfriskande och solen stekande. Riktigt lång promenad dit och tillbaka blev det också. Strömsbro ligger ju en bit utanför Gävle, men det kändes helt klart som det var värt det. Efter vi badat klart stack vi in till stan och handlade lite mat och jag köpte en skjorta på Brothers rea.


Jag ligger och lyssnar på radio och solar i Strömsbro.

På torsdag sticker vi till Örebro och stannar där till måndag. På söndag kommer Where the Action Is till Örebro, alldeles utanför där Tove bor. Vi vet inte riktigt än om vi ska gå på det eller om vi nöjer oss med att sitta i trädgården och lyssna. Det vore ju jäkligt kul att se The Soundtrack of Our Lives igen, men 350 kr är ju pengar som kan behövas när vi är i Grekland.

Navigation