Nya tider

Från och med idag är jag arbetslös och ska börja stämpla. Efter att suttit i kö på Arbetsförmedlingen i över en timme är jag officiellt ute i arbetssökarsvängen igen. Nu kanske ni tror att det är synd om mig, men tro mig, det känns faktiskt riktigt bra! Jag har nämligen sagt upp min lägenhet och ska flytta i november. Flyttlasset går till Örebro där jag blir sambo med Tove. Dagen efter jag sade upp lägenheten blev det klart att vi får en fin tvåa i Tybble i Örebro.


Planlösningen för lägenheten.

Det som känns så härligt skönt, förutom att jag ska bli sambo med min kärlek och allt det där, är att jag slipper leta nytt jobb på en gång i Örebro och sen säga upp mig från det nuvarande och försöka få allt det där att klaffa. Nu kan jag bara flytta och få stämpla under tiden. Planen är att söka något helt annat jobb. Helst att slippa hela butiksgrejen då jag är rätt less på sådant jobb eftersom jag sysslat med det sedan jag var 19, visserligen med två års uppehåll för studier, men ändå.

Jag tyckte dock om praktiskt taget alla mina kollegor på ICA Maxi där jag jobbat nu i ett år. Nästan alla var i min ålder och var riktigt sköna personer. Dessutom var cheferna och speciellt min närmsta chef otroligt bra. Om det blir att knega i butik igen så har jag svårt att tro att jag skulle kunna hitta ett så bra ställe igen.

Idag när jag och Tove var upp dit för att hämta mitt arbetsgivarintyg och handla lite så fick vi syn på hennes bror på förstasidan på Expressen. Inne i tidningen fanns det en helsida om hur några hackare försökt lura Nordeas kunder att ge ut sina lösenord. Fredrik, Toves brorsa, var en av dom som utsatts för bluffen, men tack och lov inte gått på det. Jag sökte på Expressens hemsida men lyckades tyvärr inte hitta artikeln.


Fredrik i Expressen.

Navigation