Vote for Ebbot

Det blev Where the Action Is och det blev att se Ebbot och dom andra killarna i The Soundtrack of Our Lives.

Efter en riktigt blöt kväll med middag och massa öl tillsammans med Tove, Claes, Annsa (Toves föräldrar), Fredrik och Josefine så drog jag, Tove, Fredrik och Josefine ner på stan för vidare öldrickande på Bishops Arms. Efter mycket om och men så kom jag och Tove hem till henne igen vid halv femtiden och dagen efter vaknade jag svettig och lite småsliten med beskedet att Claes ordnat så att jag och Tove kunde gå på Where the Action Is gratis. Stor lycka, lysande start på dagen att jag skulle få se Soundtrack live igen.


Jag och Tove sitter och myser på en båt inne i stan och dricker öl.


Jag ligger och blickar ut över det underbara badstället vi besökte med Toves föräldrar.


Det är svårt att se coolt manlig ut när man sitter insvept i en sån här filt.


Fredrik och Josefine på bussen in till stan. Josefine poserar förövrigt för Toves kamera, det är därför hon inte tittar in i min.

Innan det var konsertdags drog vi ner på stan för att träffa Toves kompis Erika och fika lite. Efter vi klämt i oss alldeles för mycket, gigantiskt ciabatta och glass, så cyklade vi till stadsparken och gick runt lite. Jag och Tove fotade även galet mycket då det finns hur mycket fina växter och härliga insekter som helst att gå loss på med macron. Efter några timmar så var det dags att cykla hem, käka och bege sig till parken som gällde.


Erika inne i en sorts koja i stadsparken.


Macromania i stadsparken. Denna bild finns förövrigt i mycket större upplösning i portfolion.

Vi skippade alla andra band förutom The Hellacopters som vi typ såg två låtar av. När dom spelat klart försvann praktiskt taget alla så det var bara att gå och ställa sig längst fram i mitten framför scenen och ladda inför Ebbots entré. När bandet väl gick på hade det samlats en hel del folk och grabbarna var på strålande humör. Ebbot sprang flera gånger fram till publiken så jag fick förutom att hålla honom i handen en hel del sköna bilder. Tove höll honom inte i handen utan tog det hela lite längre och kliade/pillade/drog honom lite i skägget. Konserten var grymt bra också. Instant Repeater ’99, Big Time och The Flood var helt otroliga. Tyvärr körde dom inte vår favoritlåt In Your Veins men det kanske är förståligt för en sån här publik då det är en väldigt lugn låt.


Ebbot spexar för min kamera.


Intensiv galen blick.


Jag kan ju inte direkt klaga på våra platser på konserten.


Ebbot är nog Sveriges coolaste frontman.

På måndagen åkte jag och Tove på lägenhetsvisning på Rosta. Tyvärr låg lägenheten inget bra till, på första våningen alldeles vid ingången. Dessutom var den helt gräsligt inredd så man blev lite “off” efter den visningen. När vi kommer tillbaka från Grekland får vi kika på lite fler lägenheter.

Dom två senaste dagarna har vi tillbringat här i Gävle tillsammans med Claes och Annsa. Tyvärr har det regnat rätt mycket men vi har försökt göra det bästa av situationen och åkt runt och kikat på sevärdheter. Något annat som också varit negativt förutom vädret är att Öster verkligen visat upp sig från sin sämsta sidan. Den halvgalna tanten i min trappuppgång har blivit helgalen, förmodligen slutat med sina mediciner. Hon pladdrar ihjäl vem som helst som kommer nära henne, sjunger, dansar och är allmänt koko. Dessutom har det varit massa stök om nätterna på gården. Grannar som suttit på balkongen hela nätterna och gormat och varit allmänt respektlösa. Tråkigt att det skulle vara så när vi hade besök av Toves föräldrar.

Nu har vi i alla fall en härlig vecka i Grekland framför oss. Natten till lördag åker vi ner till solen, värmen, stranden och kalla Efes om kvällarna. Denna sommar har varit en höjdare och då har vi det förmodligen bästa framför oss ändå.

Navigation