Fotbollskväll

Det har blivit fotbollstittande båda dessa kvällar jag haft Reima på besök. Både igår och idag spenderade vi kvällarna på O’Learys. Gårdagens match mellan Sporting Lissabon och Inter var riktigt tråkig och Zlatan syntes knappt till. Dagens match mellan Manchester United och Celtic var desto bättre. Vårt lag, Man United, vann med 3-2 också vilket inte gjorde kvällen sämre.


ReimaO’Learys.


Dartspel efter fotbollen på Interpool.

Idag på förmiddagen åkte vi ut till Valbo köpcentrum för att strosa omkring och för att hämta min mobiltelefon som Elgiganten inte hade gjort ett jota åt. Känns ju inget kul när jag fortfarande betalar av den men det är ju något jag får leva med. Har bundit upp mitt abonnemang till Telenor istället för Telia jag hade förr och får för detta en Sony Ericsson K610i. Telefonen verkar riktigt bra och jag får nu betala 199 kr i månaden i två år. Stora fördelen är dock att jag får ringa och smsa för alla dom pengarna, så jag lär ju tjäna rätt ordentligt på det jämfört med att köpa en ny telefon utan att knyta upp något abonnemang. Jag kommer att ha kvar mitt gamla nummer också.


Frukost ute på Valbo köpcentrum. Grymt goda kycklingbaguetter.


Min nya telefon. Sony Ericsson K610i. Förhoppningsvis har jag fått den innan denna vecka är slut.

Nu under senkvällen/natten har vi suttit och sett massa avsnitt av Arrested Development. Reima är helt hooked och tycker det är skitbra. Jag har dessutom slängt över alla avsnitt av Entourage till hans dator så han har massa att titta på i Spanien.

Apple hade ett event igår och lanserade massa nya uppdateringar. Hela iPod-familjen fick sig en ansiktslyftning och det kom bland annat en 8GB iPod nano som gav mig lite lätt habegär. Dock måste jag säga att gamla nano-modellen ser snyggare ut i mina ögon. Vanliga iPodens toppmodell kör nu 80GB istället för tidigare 60 och iTunes Music Store har bytt namn till iTunes Store och säljer nu filmer och ska även i framtiden sälja spel till iPoden. Kul när det händer nya grejer kring Apple! Jag blev dock lite förvånad att det inte kom en helt ny iPod där hela ytan fungerar som en tryckkänslig skärm. Det har ju skrivits massa om detta så jag trodde helt klart att det var på gång. Det kanske kommer i framtiden, vi får hoppas.

Navigation