I’m a crêpe, I’m a weirdo

Tove kom äntligen till Gävle igår. Tyvärr är hon fortfarande förkyld, eländig och seg. Igår gick vi en sväng på stan för att sedan gå och ta en pizza. Min älskade flickvän blev dock otroligt trött efter vårt strosande på stan och det verkade ett tag som hon hade blivit ännu sämre. Idag agerade duktig pojkvän och gick på Apoteket och köpte lite näsdroppar och Reliv åt henne så nu verkar hon lite piggare igen. Jag var även iväg till Willys en sväng och handlade en massa.

När jag kom hem så ställde jag mig och stekte pannkakor för brinnande livet medan Tove kikade på The Lake House med hennes två hatskådisar Keanu Reeves och Sandra Bullock. Filmen fick dock tummen upp från henne. Senare under kvällen fixade vi svamp och skinkstuvning och gjorde crêpes. Det blev ruskigt gott och vi kände oss mycket nöjda med oss själva.


Dom mycket goda crêpesen.

Nu ska jag gå och göra henne sällskap och kanske dricka lite té och äta en dammsugare. Det blir säkert att se en film också (jag kommer få fyrkantiga ögon till slut).

Navigation