Imse vimse

Efter en härlig kvällspromenad är vi tillbaka hemma igen. Det är så skönt att strosa runt om kvällarna och bara njuta av livet. Naturligtvis hängde kameran med även denna gång. Det är faktiskt få gånger jag lämnar lägenheten utan att ta med den. Under en järnvägsbro in till min stadsdel (eller egentligen Brynäs) så hänger det alltid massa spindlar. Inte små spindlar heller utan den fetare varianten med kropp och ludna ben. Dom flesta bilderna blev bara suddiga men jag fick till en del som var bra också.

Jag blir mer och mer sugen på att köpa en digital systemkamera ju mer jag fotar. Har tidigare suktat efter en Canon EOS 350D då den är rätt billig och verkar jättebra. Nu kommer dock Canon med en lite bättre modell, 400D med 10 megapixlar. Den enda lilla detaljen som hindrar mig är ekonomin. Inte lär den bli bättre av att jag är arbetslös. Att jag dessutom är skyldig Tove och mormor 5000 sammanlagt gör att kameraköp får läggas på is för en god framtid.

Dessutom måste jag köpa en ny mobil så småningom. Lämnade in min mindre än ett år gamla SonyEricsson K750iElgiganten för att displayen dött. Fick tillbaka ett brev där det stod att den var fuktskadad, inte kunde lagas och inte skulle ersättas. Det känns verkligen fine and dandy med tanke på att jag fortfarande betalar av den.

Om det är någon som har 20 000 kronor som ligger och skräpar, hör av dig!

Navigation