Lata dagar

Dagarna flyter verkligen på lugnt just nu. Tove är mycket bättre i förkylningen så vi sysselsätter oss mest med att strosa på stan. Idag var vi iväg och fikade en sväng innan vi skiljdes åt. Hon gick och shoppade medan jag gick och satte mig på biblioteket och läste senaste M3 och MacWorld. Träffade även en gammal klasskompis där från grundskolan. Det var roligt och oväntat, vi hade inte setts på flera år men det gick inte så bra att catcha upp eftersom det var en föreläsning om internetsäkerhet som pågick under tiden (köp Mac, problem solved).


Mitt kanongoda wienerbröd på Wayne’s.

Tog även två bilder på hemvägen då himlen var så härlig. När jag gick från biblioteket var den mörk samtidigt som solen lyste igenom. Tyvärr så lyckades jag inte fånga det ultimat eftersom det inte såg lika bra ut som det hade gjort när jag satt inne och läste och tittade ut.


Gavleån.

Vid stationen såg det verkligen ut som ett oväder närmade sig, men det har ännu inte börjat regna och blåsa i alla fall.


Himlen hänger mörk och olycksbådande över stationen på hemvägen.

Det har inte blivit någon Stockholms-tripp för oss än. Vi har bokat biljetter och åker ner på måndag istället. Jag har inget speciellt jag ställt mig in på att shoppa. Ett gäng kalsonger kanske om jag hittar bra och billiga. Sen läste jag på nätet något om att PUB hade billiga Seinfeld-boxar. Vi får se vad jag kommer hem med.

Navigation