Lillasyster i Thailand

Syster Julia befinner sig i Thailand just nu. Det känns inte nåt vidare med tanke på oroligheterna där. Tack och lov var hon 63 mil från Bangkok senast jag chattade med henne på MSN men visst skulle jag vilja ha hem henne omgående. Vi får se hur det kommer funka när hon ska åka hem om nio dagar. Dom kommer ju flyga från Bangkok, men förhoppningsvis är allt över då.

Jag var i Örebro i helgen och hade det riktigt trevligt. På fredagen inledde vi med att skriva under kontraktet på lägenheten så nu är det klappat och klart. Sen var det dags för en vuxenmiddag hemma hos en kollega till Tove med rött vin, Bo Kaspers Orkester och par med tillhörande småbarn. Trevligt men man kände sig rätt ung i jämförelse. På lördagen blev det en mindre vuxen utgång med öl i massor, pizza med bearnaise och baksmälla på söndagen. Sen vann alliansen med ballonghuvudet i spetsen valet och då kändes det inte muntrare.

Kolla gärna in Toves nya fotodagbok på www.tovejahnsson.com. Där finns det bilder från vår helg tillsammans.


Jag och Tove i en provhytt på Mariebergs köpcentrum. Photogenique.

På tåget hem till Gävle i måndags sträckläste jag hela En komikers uppväxt av Jonas Gardell. Riktigt bra faktiskt och jag kunde känna igen mig i den ständiga stress och rädsla över att inte passa in i unga år som Gardell skriver om. Tydligen så släpptes en uppföljare i år, Jenny, som jag tror jag ska kolla in.

Igår var jag riktigt aktiv och tvättade, diskade, betalade räkningar och handlade lite mat. Denna dag har jag varit mindre aktiv. Jag har i alla fall lyckats sälja min defekta K750i till en kille i Hudiksvall, det känns bra att jag åtminstone fått tillbaka 500 kr av allt jag betalat. Mitt nummer har nu flyttats över till Telenor-abonnemanget så jag har pysslat en del med inställningar i nya telefonen, Sony Ericsson K610i.

Den verkar riktigt bra med RSS-flöden, mejl, webbsurf, mobil-tv, videosamtal, MP3 med mera. Jag har även genom att skapa ett konto på yamigo.com nu möjlighet att köra ICQ och MSN i telefonen. Min mejl till mobilen, om ni skulle känna ett stort behov av att mejla dit, är mobil(snabel-a)bjornolsson.net. Naturligtvis ska (snabel-a) bytas ut mot ett @, allt för att slippa spam.

Navigation