Magazine-mani

Jag blev rättad av Rymdkatten i mitt förra inlägg. Jenny är tydligen den tredje boken i Gardells serie om Juha och Jenny. Tvåan, den jag bör läsa nu, är Ett ufo gör entré. Tyvärr så var biblioteket stängt idag på grund av golvvård upptäckte jag när jag gick dit. Jag fick snällt nöja mig med att gå hem med senaste numret av King jag hade införskaffat på Pressbyrån innan. En rätt bra intervju med Justin Timberlake fanns innehöll den förövrigt. För er som missat hans senaste skiva så tipsar jag än en gång om den!

I senaste numret av Sonic finns det också en bra intervju med Justin. Fast Sonic bör man lusläsa ändå, oavsett Justin Timberlake-intervjuer. Jag borde verkligen önska mig en prenumeration i julklapp eller så eftersom jag ändå köper vartenda nummer sedan typ åtta nummer tillbaka. Sonic är förmodligen Sveriges bästa tidning. Ni som läste min gamla blogg kanske kommer ihåg att jag blev citerad i deras Kent-recension. Något jag fortfarande är grymt nöjd med.

När vi ändå är inne på musik vill jag tipsa om The Mars Volta som är ett tvåmannaband som precis släppt en ny grym platta, Amputechture. The Mars Volta är en ny bekantskap för mig men jag var tvungen att kolla upp dom efter att ha läst om dom på flera ställen. I mina öron låter det ungefär som Pink Floyd på speed. Ett annat, stående, musiktips är Antony and the Johnsons. Jag vet att jag nämnt det förr men om du missat Antony and the Johnsons bör du genast ta några lyssningar! Börja med debutplattan och sväva bort i underbart vackra låten Twilight.

Navigation