Musiklista

Var hittade du denna utmaning?
Hemma hos Ellen.

Vad lyssnar du på för sorts musik?
Rock och pop.

Vad heter favoritartisten/artisterna?
Kent, The Soundtrack of Our Lives, Bruce Springsteen, Marit Bergman, Antony and the Johnsons, U2, Coldplay, Depeche Mode, Moneybrother

Låt som gör dig glad:
Svårt, det finns så mycket bra musik som gör mig glad. Bigtime med The Soundtrack of Our Lives får mig alltid att stampa takten och nynna lite lätt.

Bästa låten:
Väldigt svårt detta också. En låt som jag länge hållt som världens bästa låt är Kents Utan dina andetag. Robbie Williams Angels tycker jag är otroligt fin också. Depeche Modes Enjoy the Silence går alltid hem hos mig också.

Sämsta låten:
Det finns hur mycket urkassa låtar som helst. Om vi ska ta någon aktuell så ligger Boten Anna risigt till. Allt med Crazy Frog är skit också.

Bästa partyhiten:
Jag är ju av den mening att all bra musik är bra partymusik. Det innebär även att man kan köra igång Antony and the Johnsons Twilight på en fest och det är jäkligt bra. Dock verkar jag och Pär vara rätt ensamma om den åsikten. En låt som spelas frekvent på mina partyn är Enjoy the Silence, kanske det är min bästa partyhit då?

I min mp3:

Jag är rätt dålig på att göra spellistor i iPoden. Det brukade bli lite mer när jag jobbade och då med namn som “cykellistan”. Jag har fyra spellistor varav tre är enbart Kent “Best of Kent”, “Kents B-sidor 01-06” och “Kents studioalbum 1995-2005”. Den enda icke Kentrelaterade spellistan heter “11 september 2006”, har sex låtar och ser ut som följer:

1. Marit Bergman – Forever Doesn’t Live Here Anymore
2. Lisa Miskovsky – Acceptable Losses
3. Justin Timberlake – My Love
4. Robbie Williams – Angels
5. The Soundtrack of Our Lives – In Your Veins
6. Groove Armada – Hands of Time

Så, nu skickar jag vidare denna utmaning till Carin, Emma Gray Munthe (jag betvivlar dock att hon läser min blogg), Rymdkatten och Babilou.

Navigation