Nio månader

Ikväll var jag och Tove iväg och firade att vårt förhållande fyllde nio månader. Eller, egentligen är det imorgon som vi borde firat men det kändes roligare att göra det på en lördag istället. Vi gick till Interpool och käkade en fantastisk oxfilé med gorgonzolasås och potatisgratäng. Tove drack rödvin och jag hinkade i mig lite öl. Det blev mörk öl ikväll, Staropramen dark. Det var faktiskt riktigt längesedan jag drack mörk öl då jag hållt mig till ljus hela sommaren. Riktigt gott var det och kvällen var kanonhärlig. Efter maten kastade vi lite dart. Vi gav upp efter att vi båda vunnit en varsin gång.


ToveInterpool.


Yours truly på samma ställe (herregud, näsan ser gigantisk ut! Släng dig i väggen Gandalf!).

Vi fortsatte med vårt frossande när vi kom hem med varsin godispåse. Tittade även på remaken av The Omen. Ingen av oss hade sett originalet så vi hade inget att jämföra med. Filmen var sådär. En medelrulle.

När vi gick hemifrån mig till Interpool gick vi förbi ladan med neonskyltar vid muséet som jag skrivit om tidigare. Nu satt det många fler neonskyltar där. Dessutom fanns det lite förklarande skyltar under, tydligen är det någon utställning som muséet har så nu är det mysteriet löst i alla fall.


Neonladan i all sin härlighet.

Navigation