Sellout-muséet

När jag likt en knarkare på jakt efter en fix gick för att köpa godis upptäcker jag följande vid muséet. Stora sponsorskyltar på en lada. Har jag missat något nu. Vad har Vodafone att göra med muséets lada och heter inte Vodafone Telenor numer?

Jag fick tag på mitt älskade godis och ska alldeles strax ta mig min fix och kolla lite på film. Tror det blir en skräckis ikväll, The Woods. Igår såg jag The Lake House med Keanu Reeves och Sandra Bullock. Ingen av dom är bra skådisar, to say the least, men filmen var rätt bra trots att den haltade betänkligt i logiken och trots att jag listade ut filmens stora twist cirka fem minuter in i den.

Har varit riktigt duktig och städat hela lägenheten idag. Det blir snabbt skitigt i en liten tvåa på 38 kvm kan jag säga! Har pratat med Tove också. Hon ligger hemma i Örebro och är förkyld, febrig och eländig. Förhoppningsvis är hon tillräcklig pigg för att åka hit på måndag i alla fall.

Nu väntar mig en myskväll. Visserligen allena, men det får funka ändå.


Mitt knark.

Navigation