Studio 60 on the Sunset Strip

Glöm Jennifer Aniston, glöm Courteney Cox-Arquette och glöm framförallt Matt LeBlanc. Det var alltid Matthew Perry som hade talangen och den komiska tajmingen i Vänner. Nu är Matthew tillbaka i Aaron Sorkins nya serie Studio 60 on the Sunset Strip. Matthew Perry och Bradley Whitford gör huvudrollerna som Matt Albie och Danny Tripp, manusförfattaren respektive producenten som tar över en tv-show som påminner väldigt mycket om Saturday Night Live. Dessa två killar kommer in efter att förre producenten fått sparken efter ha sågat programmet live i TV. Nu är det upp till dom och kanalens nye president Jordan McDeere, spelad av Amanda Peet som är min favorit från bortglömda serien Jack & Jill, att få programmet på fötter igen.


Matthew Perry, Amanda Peet och Bradley Whitford

Studio 60 on the Sunset Strip har varit väldigt omskrivet innan den fick premiär och förväntningarna har varit skyhöga. Bakom serien står Aaron Sorkin som också står bakom Vita Huset och den serien har ju varit en stor succé så pressen på Sorkin har varit stor. Två avsnitt har sänts i USA och tydligen har Amanda Peet fått ta kritik för sitt skådespelande. Dessutom sägs det att hon ligger rätt risigt till hos producenterna också då hon blivit gravid och att det kommer orsaka problem med serien storymässigt. Det ryktas att hon kommer bli utskriven ur serien i framtiden vilket vore väldigt olyckligt i min mening.

Av dom två avsnitt jag sett tycker jag det känns riktigt lovande och jag kommer fortsätta följa serien ett tag framöver och se om den håller samma höga klass.

Navigation