Tågnördar

Ensam i lägenheten sitter jag och lyssnar på Marit Bergmans nya platta I Think it’s a Rainbow. Skivan är nog lite av en “grower”. En favorit är singeln No Party, men den största favoriten är den otroligt vackra Forever Doesn’t Live Here Anymore. En annan platta som också gått varm är Justin Timberlakes FutureSex/LoveSounds. Ruskigt bra skiva och favoritlåten där är kommande singeln My Love. Kul att Justin lyckats tvätta bort pojkbandsstämpeln och bli en “riktig” artist. Dom flesta brukar ju misslyckas med det, det är väl typ bara Robbie Williams, Ricky Martin och Justin Timberlake som lyckats. Ronan Keating räknar jag inte då han bara pumpar ur sig smörja.

Tove åkte hem till Örebro tidigare idag för att jobba nu i veckan och gå på något möte på Arbetsförmedlingen imorgon. Vi två har pysslat en hel del med hennes kommande fotodagbok i veckan. WordPress är installerat och klart, just nu letar vi ett bra plugin för bilder och thumbnails. Det finns givetvis hundratals därute, men typ alla kräver att man kan skriva kod, vilket hon inte kan. Jag har installerat massor av plugins och rivit mitt hår men det kommer nog ordna sig till slut.

Jag får besök på tisdag av Reima som sen åker vidare ner till Stockholm på torsdag och efter det iväg till Spanien där han stannar till jul. Ska bli kul att träffas igen, senast var midsommarafton. På torsdagen drar jag själv iväg med destination Örebro. Under fredagen ska jag och Tove nämligen skriva på lägenhetskontraktet.

Dagarna går fruktansvärt fort nu tycker jag. Kan ju bero på att jag sover så länge. Sen sitter jag uppe till tre-fyra på nätterna visserligen. Idag inledde vi dagen med att gå över till Kattis och Pärs lägenhet för att mata Osiris som varit ensam den här helgen. Vi passade även på att lira lite Tennis 2K2Pärs Dreamcast. Pär visade mig spelet tidigare i veckan och jag är helt såld. Hysteriskt bra! Efter vi lirat tennis drog vi iväg på stan. Jag var jättenära att köpa Hellboy dubbeldisk på Åhléns för 99 kr men ångrade mig i sista stund. Köpte senaste Rocky-albumet på Bokia istället. Nu är samlingen komplett ett tag till i alla fall, alla tio album finns i min ägo.


Martin Kellerman ligger inte precis på latsidan. Alla tio album.

Efter vi fikat på Java drog Tove iväg med tåg till Örebro. Kändes dystert att komma hem till en tom lägenhet men vi träffas ju i alla fall till helgen.

På tågstationen har dom under både lördag och söndag haft en massa gamla tåg och lok. Det måste varit Järnvägsmuséet som kört någon grej. Det har kryllat av tågnördar med kameror och tutats och ångats för fullt. Ibland har vi hört tutorna ända hit till min lägenhet.


Ett gammalt ånglok anländer till stationen.

Navigation