10 positiva saker

Rymdkatten har slängt iväg en utmaning till mig där jag ska lista 10 positiva saker om mig själv. Sånt känns riktigt svårt och det är med en känsla av att folk kom sitta och fnysa “Yeah, right. Det stämmer ju inte alls!” när dom läser mina svar. Here goes anyway:

Jag…

…har mycket humor och brukar anses rolig.

…har lätt för att visa känslor och prata om känslor.

…är socialt kompetent.

…er ganksa ducktig på at skriva och sttava.

…är duktig på pingis.

…kan det här med grafisk design, foto och bildredigering rätt bra.

…är alltid vänlig mot kassapersonal, telefonförsäljare och dörrknackare.

…är bra på att diska, snabb och effektiv.

…är självsäker och kan säga ifrån.

…är smart, utan att för den sakens skull vara speciellt bildad.

Nu bollar jag vidare den här utmaningen till Maria, Julia, Syster Julia och Babilou.

Navigation